Gepubliceerd op maandag 21 juni 2021 9 u.

Nog heel even geduld en de grote vakantie kan beginnen. Maar wat staat er op de planning? Trekken we naar het buitenland of kiezen we eerder voor vakantie in eigen streek. Wie het laatste kiest, komt zeker niet bedrogen uit. Onze mijngemeente heeft deze zomer heel wat in petto waar we zowel vriend als vijand mee verrassen. 

Ontdek van 1 juli t.e.m. 30 september de wondere wereld van HeusdenZolderLand en beleef een staycation als nooit tevoren. Jong & oud, sportief of eerder chill … er valt voor iedereen wel wat te beleven. Van de bossen van Eversel tot aan De Wijers & van Domein Bovy tot aan ZLDR Luchtfabriek, in HeusdenZolderLand vind je ongetwijfeld voldoende toffe attracties voor vakantie in eigen land. Stap alvast mee in onze roetsbaan en zet je schrap voor scherpe bochten, kurkentrekkers en loopings. Je kan het duizelingwekkende aanbod terugvinden op www.visitheusden-zolder.be.

Maar er is meer! Bij de start van de zomervakantie valt onze HeusdenZolderLand-kaart bij alle inwoners in de brievenbus. Deze plattegrond geeft je een mooi en goed overzicht van al onze attracties en past bovendien perfect in je handtas of rugzak. Wij zijn alvast klaar voor een zomer vol van spektakel en amusement. Tot in HeusdenZolderLand … want hier is’t ook plezant!