Gun jezelf een oplaadmoment

Gepubliceerd op vrijdag 16 jun 2023 om 10:51

Met een druk werkrooster of een strakke gezinsplanning blijft er weinig tijd over voor activiteiten die je batterijen opladen. Maar pauze is onmisbaar. Daarom organiseert CVO De Verdieping verschillende thematische workshops verspreid over het schooljaar. Dit aanbod is een kort en interessant alternatief voor wie zich niet eenvoudig kan vrijmaken voor een cursus of opleiding die een heel semester of schooljaar duurt.

Een praktijkgerichte workshop kan een ankerpunt van rust zijn in je overvolle agenda. Het bevat de fun-factor die je zoekt om je gedachten te resetten, geeft een extra boost aan je sociale contacten en prikkelt je creativiteit met een dosis inspiratie. 

Vind je het eng om met iets nieuws te beginnen? Dan is dit een laagdrempelige en leuke manier om je koudwatervrees te overwinnen. Je leert iets bij over een onderwerp dat je interesseert en ontdekt instant of de aanpak van de vakleerkracht en school je bevalt. 

Kies je workshops op de website van CVO De Verdieping, schrijf je in en markeer deze doe-cadeaus alvast op je kalender. Gun jezelf de tijd!