Gepubliceerd op dinsdag 8 september 2020 0 u.

Het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) huurt privéwoningen van huiseigenaars en verhuurt deze verder aan woningzoekers met een laag inkomen. Huren via het SVK heeft voordelen. Het Sociaal Verhuurkantoor biedt huurders woonzekerheid in een goede en betaalbare woning. De huurder wordt begeleid in het kennen van zijn rechten, maar eveneens in het nakomen van zijn verplichtingen.

Ben je op zoek naar een huurwoning? Wil je je inschrijven bij het SVK? Wil je meer weten over sociaal huren? Vanaf nu kan je hiervoor iedere voormiddag terecht in het Sociaal Huis. Je maakt best vooraf een afspraak via 011 45 61 50 of info@ocmwheusdenzolder.be. Raadpleeg www.svpwl.be/ik-wil-huren of je in aanmerking komt.

Ben je huiseigenaar en wil je niet langer veel tijd en energie steken in het beheer van je huurwoning? Verhuur je woning dan aan het SVK. Het kantoor biedt je tal van andere voordelen.

Raadpleeg de website www.svpwl.be/Ik-wil-verhuren.

Heb je als huurder of verhuurder een probleem of zit je met vragen? Breng dan een bezoekje aan het kantoor op Marktplein 9 (boven de Kringwinkel).

Info: SVK - 011 73 64 83 – info@svpwl.be