Gepubliceerd op maandag 10 september 2018 17.22 u.
Ouders, grootouders, vrijwilligers of hulpverleners vinden er een overzicht van het aanbod voor gezinnen met kinderen in de hele regio. Want de dienstverlening voor gezinnen stopt niet aan de gemeentegrenzen.

It takes a whole village to raise a child !

Er zijn heel wat initiatieven, diensten en organisaties die gezinnen ondersteunen.

Het Huis van het Kind werkt samen met hen opdat elk kind kansen krijgt om zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Een wegwijzer voor gezinnen

De Huizen van het Kind willen een wegwijzer zijn voor gezinnen en bouwen aan een website! Opdat ouders beter hun weg vinden in het aanbod slaan we de handen in elkaar in West-Limburg.

De Huizen van het Kind van Beringen, Halen, Ham Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg en Tessenderlo lanceren samen de website www.huisvanhetkindwestlimburg.be. Ouders, grootouders, vrijwilligers of hulpverleners vinden er een overzicht van het aanbod voor gezinnen met kinderen in de hele regio. Want de dienstverlening voor gezinnen stopt niet aan de gemeentegrenzen.

Een breed aanbod

Ben je zwanger, heb je een baby, peuter, kleuter, lagere schoolkind of tiener in huis? Zoek je een vroedvrouw, kinderopvang, hulp of ondersteuning rond opvoeding, een school,… ?

Al deze info kan je terugvinden op de website van de Huizen van het Kind in West-Limburg ! Surf naar www.huisvanhetkindwestlimburg.be of ontdek het aanbod via de website van het Huis van het Kind in jouw gemeente.

Een warm welkom

Je vindt het aanbod van de Huizen van het Kind niet alleen online. Kom gerust even binnen bij één van onze Huizen van het Kind of bij onze partnerorganisaties. Aan de hand van de website helpen we je graag op weg in het ruime aanbod voor gezinnen met kinderen.

 

www.huisvanhetkindwestlimburg.be