Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2019 13.13 u.
Nieuwe lessenreeksen van start

Zowel jong als oud kunnen weer aan hun sportieve trekken komen. We geven je met veel plezier een kort overzicht. 

Geen tijd om aan te sluiten bij een sportclub, maar wil je toch wat aan je conditie doen? Dan is het sportaanbod van Sport Overdag misschien wel iets voor jou. De lessen starten elk jaar op de eerste dinsdag van september en lopen tot de laatste dinsdag van juni. Van 9.30 tot 11 uur kan je meedoen aan netbal, tussen 11 en 12 uur is het tijd voor figuurverbetering en van 12 tot 13.30 uur geef je er een lap op tijdens een match volleybal. Iedereen is van harte welkom in de sporthal van Zolder, instappen kan op elk moment.

Op zondag 15 september gaan we opnieuw van start met Multimove. We bieden kinderen van de 2de kleuterklas tot en met het 2de leerjaar een gevarieerd bewegingsprogramma waarbij de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling. Maar ook aan de ouders wordt gedacht! Tijdens de lessen wordt er in de andere hal een uurtje sporten onder begeleiding voor hen voorzien. Dus ook voor mama’s en papa’s worden het sportieve zondagen! Multimove is er telkens op zondag in de sporthal van Heusden. Deelnemen kan telkens tussen 10 en 11 uur of tussen 11 en 12 uur.

Wil je leren wat je kan doen wanneer iemand te ver gaat? Team Sport organiseert samen met Bushido Ju-Jutsu vanaf vrijdag 27 september een cursus zelfverdediging voor vrouwen en meisjes vanaf 14 jaar, gegeven door vrouwen. Tijdens deze cursus krijg je een efficiënte mix van fysieke weerbaarheidstechnieken die je kan toepassen wanneer je je bedreigd voelt. De lessen vinden steeds plaats op vrijdag in de sporthal van Zolder, om 21 uur.

Wat is er leuker dan samen bewegen met je mama, papa of grootouders? Bewegen, genieten en ontspannen staan centraal tijdens Beweegkriebels, een project in samenwerking met turnkring Moed & Volharding. Vanaf zondag 29 september kunnen kinderen van de instap- of eerste kleuterklas samen met een (groot)ouder elke zondag tot 8 december van 9.15 tot 10 uur terecht in de dojo van sporthal Heusden.

Iets gezien wat in jouw straatje past? Surf dan naar www.heusden-zolder.be/sportcursussen voor meer info over de tarieven of hoe je kan inschrijven.