Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2019 12 u.
Je kan in onze bib een e-reader lenen ...

E-wat?

Je kan in onze bib een e-reader, een soort van ‘boekentablet’, uitlenen en hierop 2 digitale boeken (e-boeken) laten zetten. E-readers zijn ideaal om mee te nemen op vakantie: klein, licht, gemakkelijk op te bergen en goed voor uren leesplezier. Ze komen met tal van voordelen: je kan gemakkelijk het lettertype vergroten, je kan je scherm verlichten en je verliest geen plaats in je koffer!

Hoe vraag ik een e-reader met e-boeken aan?

E-readers met e-boeken uitlenen in onze bib is niet nieuw, maar vanaf nu kan je veel eenvoudiger een e-reader reserveren en twee e-boeken selecteren. Je gaat op onze website naar ‘Collectie’. Daar klik je op ‘E-boeken’. Onderaan de pagina klik je op ‘aanvraag e-reader’. Je vult het document zo volledig mogelijk in en selecteert twee e-boeken uit de lijsten.

Wij maken de e-reader met jouw boekenkeuze zo snel mogelijk klaar en geven je een seintje als je de e-reader met e-boeken kan afhalen in de bib. Je krijgt er ook een handleiding bij, zodat je vlot aan de slag kan gaan. Handig toch?

Een e-reader aanvragen is volledig gratis, dus probeer het zeker eens uit! Wil je toch wat meer uitleg? Kom een e-reader testen in onze bib. Vraag ernaar aan de onthaalbalie en wij helpen je graag verder.