Gepubliceerd op maandag 14 september 2020 7.38 u.

Noord-Zuid Limburg: virtuele infomarkt

Van maandag 12 oktober tot en met zondag 18 oktober organiseren De Werkvennootschap en het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid een virtuele infomarkt over het complex project Noord-Zuidverbinding Limburg. We bespreken dan de resultaten van de eerste fase van het geïntegreerd onderzoek en de verfijning van de alternatieven. Je komt meer te weten over de alternatieven die verder onderzocht zullen worden in de tweede fase van het geïntegreerd onderzoek

12/10 - 18/10: Virtuele infomarkt 

Bekijk de infomarkt vanaf maandag 12 oktober via www.noordzuidlimburg.be/infomarkt. Heb je achteraf nog een essentiële vraag over de inhoud van deze infomarkt? Dan kan je je vraag aan het projectteam stellen via het online formulier, dat je vanaf maandag 12 oktober kan vinden op www.noordzuidlimburg.be/infomarkt. Vragen insturen kan tot en met zondag 18 oktober. Reacties of opmerkingen op de onderzoeken naar de verfijning van de alternatieven kan je tijdens de publieke raadpleging doorgeven.

20/10: Digitale terugkoppeling met een antwoord op de vragen

De vragen die na de virtuele infomarkt werden ingestuurd, worden dan door het projectteam beantwoord tijdens een live antwoordsessie op dinsdag 20/10 om 19.00 uur. Bekijk de livesessie via www.noordzuidlimburg.be/infomarkt.

Nieuwe publieke raadpleging in oktober

De resultaten van de eerste fase van het geïntegreerd onderzoek worden vervolgens gebundeld in de tussennota. Je kan reageren op die nota tijdens een nieuwe publieke raadpleging. Volg onze kanalen om op de hoogte te blijven van de precieze data:

Info: www.noordzuidlimburg.be