De jeugdraad van Heusden-Zolder zorgt ervoor dat de stem van kinderen en jongeren tot bij de beleidsmakers geraakt. Ook organiseert de jeugdraad activiteiten voor jongeren van Heusden-Zolder.

De jeugdraad bestaat uit een groepje jongeren die van Heusden-Zolder een super toffe gemeente willen maken, voor en door jongeren.

Meer info vind je op hun facebookpagina of stel je vraag rechtstreeks aan de jeugdraad via jeugdraadHZ@outlook.be

Hoe aansluiten bij de Jeugdraad

Heb jij ook goesting om mee te denken, mee te doen, mee te organiseren, … De Jeugdraad is altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus wil jij ook kunnen verwoorden wat jij (of je vereniging) belangrijk vindt en meebepalen waar de prioriteiten gelegd worden binnen het gemeentelijk jeugd(werk)beleid? Laat dan nu van je horen door een mailtje te sturen naar jeugdraadHZ@outlook.be en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Baseballtornooi deluxe

Naar jaarlijkse gewoonte vliegen op paasmaandag 22 april de ballen ons om de oren tijdens het beruchte baseballtornooi van onze jeugdraad. De strijd om de beker wordt uitgevochten vanaf 9 uur op de terreinen van Chiro Boekt. 

De inschrijvingen voor dit evenement zijn reeds afgesloten. Maar kom gerust eens langs om onze jeugdige ploegen aan te moedigen. 

Pittig detail … dit jaar kruisen we voor de 30ste keer de baseballknuppels. Uiteraard laten we dat niet onopgemerkt voorbij gaan. 

 

Foto's en filmpjes