Kalender infozine #vanhtotz

Onze gemeente kent een sterke traditie als het gaat over het verenigingsleven.  Heusden-Zolder bruist … maar zijn we daar als inwoners altijd van op de hoogte?  Via ons infozine #vanhtotz willen we daar alvast ondersteuning bieden.  Heeft jouw vereniging leuke activiteiten in petto?  Wil je de promotie voor je activiteit een extra duwtje in de rug geven? Registreer je dan op de UiTdatabank van CultuurNet Vlaanderen en voer op een eenvoudige manier al je activiteiten in. Erkende  gemeentelijke sport- , cultuur- en jeugdverenigingen kunnen op die manier gratis hun evenementen laten opnemen in onze maandelijkse UiT-kalender in ons infozine.

Belangrijk is om steeds rekening te houden met onze deadline.  Bovendien publiceren we op onze gemeentelijke website alle activiteiten van de Uitdatabank die doorgaan in onze gemeente. Een concert, tentoonstelling of film? Wandelingen, kaartavonden of eetdagen? Alle publieke activiteiten krijgen een plaats dankzij de UiTdatabank!

Hoe ga je aan de slag?

  • Surf naar www.uitdatabank.be
  • Maak een accountaan. Geef je e-mailadres en een paswoord in. Dit is je UiTiD. Je kan er ook voor kiezen om je te registreren met je Facebook-, Twitter- of Google-account. Je krijgt meteen een e-mail met de bevestiging van je registratie.
  • Log inmet je e-mailadres en paswoord. Je kan nu jouw activiteiten aanmaken.
  • Je activiteit wordt ten laatsteéén dag na je invoer gepubliceerd op onze website en de meeste andere websites van de UiTpartners.
  • Voor onze maandelijkse ‘UIT in Heusden-Zolder’ moet je rekening houden met onze deadline. Elke 5de van de maand maken we de agenda op voor de volgende maand. Bijvoorbeeld: voor de editie van april valt de deadline op 5 maart.