Gepubliceerd op dinsdag 10 december 2019 0 u.
Kom zeker eens een kijkje nemen!

Kinderen zijn verzot op spelen en dat hebben ze bij spelotheek Patapoef goed begrepen. Sinds 1992 kunnen kinderen samen met hun ouders grasduinen in het uitgebreide spelaanbod. De spelotheek kan je dan ook vergelijken met een echte bibliotheek, maar in plaats van boeken of cd’s ontleen je er speelgoed. De werking draait op volle toeren. Momenteel zijn er meer dan 600 leden, allemaal mensen met verschillende achtergronden. Onze medewerkers helpen iedereen met veel plezier verder en geven je advies over samenspelen.

Wie gebruik wil maken van het aanbod van de spelotheek, betaalt als gezin jaarlijks lidgeld. Het bedrag hangt af van het aantal kinderen. Zo betaal je bijvoorbeeld voor het eerste kind slechts 7 euro. Elk kind mag 3 stukken speelgoed uitkiezen voor een uitleenperiode van 3 weken. Maar ook onthaalouders, verenigingen of leerkrachten kunnen in Patapoef terecht. Zij betalen een jaarlijkse bijdrage van 15 euro en kunnen 8 stukken speelgoed per bezoek ontlenen. Voor meer praktische info surf je naar onze gemeentelijke website. 

Je kan elke maandag en woensdag, telkens tussen 15 en 18 uur bij onze collega’s in spelotheek Patapoef terecht. Zij helpen je met veel plezier verder.

Info: Spelotheek Patapoef – 011 57 15 89