Klaar voor het echte werk?

Gepubliceerd op maandag 19 sep 2022 om 15:37

Met de nieuwe campagne #teamheusdenzolder zetten we het lokaal bestuur als baanbrekende werkgever in de markt, met eigen medewerkers in een hoofdrol.

Acht collega's staan symbool voor de meer dan 400 medewerkers die dagelijks in de weer zijn om ervoor te zorgen dat Heusden-Zolder een aangename plaats is om te leven, te werken en te bezoeken. De campagne plaatst bewust onze eigen medewerkers centraal, want zij zijn onze ambassadeurs. Ze verschenen met trots voor onze lens om een gezicht te geven aan  #teamheusdenzolder en te tonen welke soort jobs er bij ons allemaal zijn.

“Je vindt bij ons voortdurend vacatures voor de meest uiteenlopende functies,” zegt algemeen directeur Rony Herlitska. “Van medewerker schoonmaak of groendienst tot deskundige mobiliteit. Bij ons lokaal bestuur liggen er kansen voor zij die graag een kantoorjob uitvoeren, maar ook voor diegenen die dromen van werken in de buitenlucht, zowel fulltime als parttime.”

Werken voor de overheid doe je niet zomaar. Het is een job met betekenis waarbij elk lid essentieel is voor het team, om de missie te doen slagen. Wil je werken aan projecten die onze gemeente nog beter maken? “Met een job bij het lokaal bestuur kan je hieraan bijdragen,” zegt Veerle (Maatschappelijk werker), een van de gezichten van de campagne. “Alles wat je doet, doe je voor het maatschappelijk welzijn van onze inwoners, verenigingen en lokale handelaars.”

Lokale besturen zijn al lang niet meer die statische organisaties waarin doorgroeimogelijkheden beperkt zijn. Ons werk is de laatste jaren heel dynamisch geworden. Daardoor focussen we steeds meer op de talenten van onze medewerkers en zetten we hen niet enkel in op de functietaken waarvoor ze oorspronkelijk aangenomen zijn. “Met de nodige ondersteuning om het beste in jezelf naar boven te halen ligt de weg naar doorgroeien binnen de organisatie wagenwijd open!” vertelt model Lynn (Specialist Communicatie) enthousiast.

Nog niet volledig overtuigd? Campagnegezicht Brendon (Technisch Medewerker Werkplaats Groen): “Werkzekerheid, een goede werk-privébalans en een job met impact op de lokale samenleving, dat zijn voor mij dé troeven van werken voor lokaal bestuur Heusden-Zolder.”

#teamheusdenzolder blijft op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je onze teams versterken en de toekomst van Heusden-Zolder mee vormgeven? Ben jij klaar voor het echte werk?

Onze vacatures

Zie je het helemaal zitten om deel uit te maken van #teamheusdenzolder, maar is er geen openstaande vacature die bij jouw profiel aansluit? Niet getreurd, je kan ook altijd spontaan solliciteren en dan bekijken we wat mogelijk is voor jou.