Klimaattuincoach

De tuin is jouw plek bij uitstek om te ontspannen: spelen met de kinderen, werken in de (moes)tuin, vrienden ontvangen, genieten van een warme zomeravond. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je je er het hele jaar door ‘thuis’ voelt. 

Dat kan door jouw tuin klimaatrobuust in te richten! Zo is je tuin weerbaar voor hittegolven, lange perioden van droogte en wateroverlast. Dit zijn fenomenen waar we steeds vaker mee te maken krijgen. Maar met de juiste maatregelen blijft jouw tuin het hele jaar door een fijne plek!

Heb je goesting om jouw tuin aan te pakken, maar weet je niet waar te beginnen? Laat je adviseren door een Klimaattuincoach of volg een infosessie rond klimaatrobuuste tuinen.

Voorwaarden voor een bezoek van een Klimaattuincoach

  • Een advies van de Klimaattuincoach kost 300 euro. Als tuineigenaar betaal je 75 euro, de overige 225 euro draagt jouw gemeente bij.
  • Je bent bereid om je tuin zoveel mogelijk in te richten volgens de adviezen van de Klimaattuincoach, gebaseerd op de 7 stappen voor een klimaattuin. Dit kan natuurlijk stapsgewijs en gespreid in de tijd.

Meld je aan voor een bezoek van de Klimaattuincoach via www.limburgseklimaattuinen.be