Gepubliceerd op vrijdag 8 mei 2020 11.19 u.

De corona-maatregelen hebben een grote impact op onze lokale economie. Om onze handelaars extra te ondersteunen verzamelden we op www.heusden-zolder.be/handelszaken een overzicht van handels- en horecazaken die online verkoop, take-away of thuisbezorging aanbieden. De andere handelszaken staan in de digitale bedrijven- en handelsgids op de gemeentelijke website.

In de exit-strategie is voorzien om onze lokale handelszaken op 11 mei 2020 terug te openen. Het motto #ikkooplokaal is op dat moment zeker belangrijk. Om de boodschap breed te verspreiden voorziet het lokaal bestuur een #ikkooplokaal-raamsticker voor elke handelaar. In totaal spreken we over een 600-tal stickers. De actie gebeurt met de steun van de middenstandsraad.

Maar er is meer!

Onze redactie geeft maar liefst 25 geschenkkaarten van telkens € 10 weg, om naar hartenlust mee te shoppen bij onze lokale handelaars. Het opzet is eenvoudig. Ga winkelen bij je lokale handelaar en maak samen van je aankoop en de #ikkooplokaal-raamsticker, een foto. Deze stuur je in via ons WhatsApp-nummer, 0477 96 48 88. Uit alle inzendingen kiezen we op maandag 15 juni onze winnaars. Iedereen klaar? Shoppen maar!