Kroon jij jouw straat tot Fonkelstraat?

Gepubliceerd op woensdag 18 okt 2023 om 10:50

Toegegeven, het is nog wat vroeg om al aan de warme eindejaarsfeer te denken. Maar ook dit jaar organiseert het lokaal bestuur de actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ en wie wil deelnemen, moet snel inschrijven.

Met onze actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ dagen we opnieuw onze inwoners uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel ‘Fonkelstraat van het jaar’. Uiteraard is er per straat maar één inschrijving nodig, dus spreek alles goed af met je buren. Opgelet, om je straat in te schrijven, moeten minimaal 5 buren deelnemen.

Onze jury bezoekt in de week van 18 december alle deelnemende straten. De winnende straat of buurt gaat, naast de titel ‘Fonkelstraat van het jaar’, aan de haal met een geschenkkaart van € 500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen nog een leuke warme attentie. Neem je zelf graag deel aan onze actie, maar kan je je buren niet overtuigen? Schrijf je zeker in, want ook jij kan deelnemen! Bovendien maak je kans op een geschenkbon van maar liefst € 100.

Ga naar onze online formuliertjes en schrijf jouw straat, buurt of woning vanaf 13 november in. Inschrijven kan tot 15 december.

Schrijf je straat in

Schrijf je woning in

Voorwaarden

  • Inschrijven voor deelname kan t.e.m. 15 december.
  • Eén inschrijving per straat volstaat.  Per straat vragen we de gegevens van een straatverantwoordelijke voor verdere communicatie.
  • Een inschrijving voor Fonkelstraat 2023 kan vanaf minimum 5 woningen.
  • Inwoners die deelnemen aan Fonkelstraat 2023 kunnen niet individueel inschrijven om kans te maken op de titel Fonkelhuis 2023.
  • Plaats geen decoratie voor verkeersborden of andere signalisatie.

Jurering

Onze jury gaat tijdens de week van 18 december op pad om alle kandidaat-Fonkelstraten te beoordelen.  Zij houden rekening met creativiteit, sfeergevoel, decoratie & verlichting. De jury bestaat uit collega’s van Team Cultuur & Toerisme, Team Klant|Communicatie & de redactie van Internetgazet Heusden-Zolder.

Het Fonkelhuis 2023 wordt bepaald door de inwoners van onze gemeente.  Tijdens de week van 18 december kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen via het formulier op www.heusden-zolder.be

Alle winnaars worden begin 2024 bekend gemaakt.

Nieuw!

Dit jaar kunnen ook alle kinderen meestrijden

Haal midden november onze winterse AAP & NEL kleurplaat af in een gemeentelijk gebouw, scherp je kleurpotloden en hang je kunstwerkje voor je raam. Maak daarna een foto die je verstuurt naar ons WhatsApp-nummer 0477 96 48 88.