Lotte Kopecky te gast tijdens kampioenenhulde

Gepubliceerd op dinsdag 5 mrt 2024 om 10:52

Vrijdag 8 maart schuiven onze sportverenigingen weer gezellig aan voor de jaarlijkse kampioenenhulde in CC MUZE.  Tijdens deze inspirerende avond huldigen we niet alleen onze lokale kampioenen, maar vieren we ook de kracht en het doorzettingsvermogen van vrouwen in de sport. Onze verenigingen zijn het kloppend hart van onze sportieve visie. Met ruim 130 sportverenigingen zetten we de toon voor een gemeenschap waarin iedereen, jong en oud, met of zonder middelen, wordt aangemoedigd om in beweging te komen.

Dit jaar, op Internationale Vrouwendag, zetten wij een buitengewoon voorbeeld van vrouwelijke veerkracht en succes in de schijnwerpers: wereldkampioen wielrennen Lotte Kopecky. De avond belooft dan ook een mix te worden van huldiging, inspiratie en viering, met een keynote door Lotte Kopecky en Ine Beyen, gevolgd door een exclusieve meet & greet. Het is een unieke kans om direct inzicht te krijgen in de reis van een wereldkampioen en de impact van haar verhaal op onze lokale helden

Dankzij het verhaal van Lotte hopen we het sportieve DNA van Heusden-Zolder verder te verankeren in het DNA van onze sportverenigingen en in de harten van komende generaties. Een sportieve avond waar onze sportverenigingen ongetwijfeld naar uit kijken.