Onze burgemeester heeft besloten om tot nader order geen edities van MijnMarkt te organiseren. Na nauw intern overleg werd snel duidelijk dat ondanks de harde inspanningen van de marktleiders, het in onze huidige situatie niet opportuun is om onze multiculturele markt te houden. Daarnaast fungeert de site momenteel als parkeerplaats voor het vaccinatiecentrum. Met deze beslissing zetten we de gezondheid en veiligheid van onze marktbezoekers voorop.

Onze diensten volgen de situatie op de voet en zullen aan de hand van de cijfers bekijken wanneer een eerste editie van MijnMarkt haalbaar wordt

In de schaduw van onze schachtbok ligt MijnMarkt, de grootste multiculturele markt van Limburg. Het exotische aanbod, ouderwetse gezelligheid en scherpe prijzen … op MijnMarkt halen fervente shoppers of dagjestoeristen hun hart op. De unieke historische locatie geeft onze bezoekers net dat ietsje meer en brengt een verhaal van vroeger en nu.

Met MijnMarkt zetten we het Marktplein terug centraal. Dankzij een aangepast grondplan, centraliseren we alles op een veilige en mooie manier op één locatie. Even op adem komen kan voortaan ook op het prachtige terras van het nieuwe MuzeCafé. Maar MijnMarkt is natuurlijk meer dan dat. Op geregelde basis kan je er terecht voor leuke acties en tof entertainment.

Je bent elke 2de en 4de woensdag van de maand welkom op het Marktplein, telkens tussen 12 en 17 uur. MijnMarkt is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of je parkeert er je auto of fiets zonder probleem. Parkeren is bovendien gratis op de Brancardiersparking, het Schachtplein en de Koolmijnlaan.