Mijnmarkt zet in op beleving

Gepubliceerd op maandag 23 mei 2022 om 15:10

Na een pauze van twee jaar is onze markt nu al een paar maanden terug van weggeweest… met een nieuwe naam en straffer dan ooit!

Zeg niet langer multiculturele markt, maar MijnMarkt. De nieuwe naam is een duidelijke knipoog naar het mijnverleden van onze gemeente en de unieke locatie van de markt. De succesformule verandert niet: op de markt van geuren, kleuren en smaken kan je nog altijd terecht voor een erg ruim exotisch aanbod aan scherpe prijzen, sfeer en gezelligheid.

Isabelle Thielemans (schepen van Economie)

Voor dat laatste schakelen we nog een tandje hoger. Tijdens 4 speciale MijnMarkt-edities zorgen we voor extra beleving op en rond het Marktplein.

Startschot op woensdag 22 juni met ‘Spring richting zomervakantie’. De langverwachte zomervakantie staat voor de deur. Staan je (klein)kinderen al te trappelen van ongeduld? Perfect, want die energie hebben ze nodig voor de aftrap-van-de-zomervakantie-editie! Op het marktplein gooien jonge, en ook iets minder jonge, kinderen hun schoenen aan de kant en leven zich stevig uit op de springkastelen.

Maar daar stopt het niet. Stip de andere edities met een extraatje ook al maar aan in je agenda.

  • 22 juni: Spring richting zomervakantie - jonge, en ook iets minder jonge, kinderen gooien hun schoenen uit en gaan los op de springkastelen

  • 13/07: Lazy Summer Beach Edition - Cocktails/mocktails, strandstoelen en loungemuziek

  • 14/09: 30 jaar mijnsluiting – Mythe van de Putheks komt tot leven
  • 26/10: Hodja komt langs – Verhalen en veel snoep

Tot dan, op MijnMarkt!