Multimove wil kinderen, van 2de kleuterklas t/m 2de leerjaar, een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden.

De focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden. Dit zijn bewegingsvaardigheden (o.a. dribbelen, glijden, heffen & dragen, …) die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen.

Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. Wetenschappelijk onderzoek adviseert immers om kleuters niet lid te maken van één sportclub maar onder te brengen in een omgeving van veel afwisseling waar niet de competitie maar de algemene motorische ontwikkeling centraal staat.

Multimove bereidt je kind voor op een gezonde en levenslange sportbeoefening naar zijn of haar favoriete sport! Wekelijks komen een aantal bewegingsvaardigheden aan bod in de lessen. Met Multimove leggen we dus een basis voor breed en gevarieerd bewegen.

Want als je kind niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen… kan hij of zij ook niet badmintonnen, basketten, rugby spelen, …


Waar? sporthal Heusden, P. Vanmierlolaan 17
Wanneer? Vanaf zondag 16 september 2018

  • 10.00 – 11.00 of
  • 11.00 – 12.00

In samenwerkingen met onze sportclubs willen we een gemeenschappelijk aanbod aanbieden voor kleuters.Waarna de sportclubs sportspecifiek verder kunnen werken met je kind.

De volgende clubs werken momenteel al mee aan Multimove:

Voorwaarden

Inschrijven kan via deze weg.

Bedrag

  • een jaarabonnement (van 16/9/2018 t/m 5/5/2019) kost € 50
  • een halfjaarlijks abonnement (van 16/9/2018 t/m 23/12/2018 of 13/1/2019 t/m 5/5/2019) kost € 30
  • Een proefles kan, maar hiervoor graag eerst een mailtje (multimove@heusden-zolder.be)

Meer info

 

Zit je nog met vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Je kan ons bereiken:

Foto's en filmpjes