Multimove

Met Multimove willen we kinderen, van de 2e kleuterklas t/m het 2e leerjaar (2017 – 2014), een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden waarin de focus ligt op de ontwikkeling van de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.
Tijdens uitdagende bewegingssituaties komen al deze verschillende bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden aan te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Om de verschillende bewegingsvaardigheden zoveel mogelijk te oefenen, werken we samen met onze sportclubs uit Heusden-Zolder. Elke club zal 3 zondagen voor zijn rekening nemen. Hierdoor zit er veel variatie in de lessen en maken de kinderen kennis met verschillende sporten. De 12 fundamentele basisvaardigheden komen ruimschoots aan bod.

Een leuke extra: in de aanliggende hal kunnen ook alle mama's en papa's zich van hun sportiefste kant laten zien tijdens een begeleid sportuur.

Waar? 

Sporthal Heusden, Pastoor Van Mierlolaan 17

Wanneer? 

Elke zondag tot 29 mei 2022

  • 10 – 11 uur (VOLZET)
  • 11 – 12 uur

Bedrag

  • een jaarabonnement kost € 60
  • een abonnement voor september tot december kost € 35
  • een abonnement van januari tot mei kost € 40
  • Een proefles kan, maar hiervoor graag eerst een mailtje met naam en geboortedatum (multimove@heusden-zolder.be)

Meer info

Zit je nog met vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Je kan ons bereiken multimove@heusden-zolder.be of 011 80 80 80.

Schrijf je hier in