Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2019 10.12 u.
De bib maakt het warm!

Dit najaar pakt onze bib uit met tal van activiteiten in het kader van de Warmste Week. Bedoeling is uiteraard om geld in het bakje te krijgen voor een goed doel. Maar deze keer bepalen jullie zelf naar welk goed doel onze opbrengst gaat!

Breng tot en met 5 oktober jouw nominatie naar onze ‘Mijn Warmste doel’-brievenbus in de bibliotheek of mail het naar bibliotheek@heusden-zolder.be. Uiteraard zijn er wel enkele spelregels. Het goed doel moet een Vlaamse vzw (of een lokale afdeling van een internationale organisatie) zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van mensen en hun omgeving. Ook moeten ze langer dan 1 jaar actief zijn. Maandag 7 oktober maken we de gelukkige bekend aan het grote publiek.

Ons lijstje van activiteiten voor de Warmste Week ziet er trouwens al goed uit. Zo is er in oktober de workshop handlettering waar je je eigen wenskaart ontwerpt. Alle ontwerpen worden later gebruikt om echte wenskaarten van te maken en te verkopen in de eindejaarsperiode. Tijdens de Week van de Smaak blijf je ook niet op je honger zitten. Zo neemt Madam Bakster je mee in de wereld van vegan desserts of geniet je van een kunsttentoonstelling in de bib met een vegetarische openingsreceptie. We krijgen ook Laurens de Meyer op bezoek met de vraag of er nog vlees moet zijn en tijdens Woensdag Bibdag versieren de allerkleinsten heerlijke cupcakes die ze nadien lekker opsmullen.

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit het hele aanbod. Binnenkort meer!