Ontdek de Stoel van AAP & NEL en win!

Gepubliceerd op maandag 17 jun 2024 om 15:17

AAP & NEL hebben in september iets bijzonders in petto voor alle kinderen van Heusden-Zolder, maar voorlopig is dat nog een goed bewaard geheim. Wendy Boelaers van Team Welzijn: “Om ervoor te zorgen dat ze hun mond niet voorbij praten, geven we AAP & NEL een belangrijke opdracht tijdens de zomervakantie. Laten we hopen dat die extra taak voldoende afleiding is!”

Maar wat gaat het vrolijke duo doen? Elke maandag in de zomervakantie trekken AAP & NEL met hun strandstoel eropuit naar een geheime, kindvriendelijke locatie in Heusden-Zolder. Het idee is eenvoudig: wie als eerste de locatie ontdekt en in de strandstoel plaatsneemt, wint een fantastische prijs! AAP & NEL willen zoveel mogelijk blije gezichtjes zien en daarom delen ze elke keer niet één, maar tien prijzen uit. Bovendien kun je samen met hen op de foto. Zeker de moeite waard om mee te doen!

Om 17 uur plaatsen we een foto van de locatie van de Stoel van AAP & NEL op onze sociale mediakanalen. Herken je de plek? Haast je er dan snel naartoe! Als binnen een half uur niemand in de stoel zit, is er geen winnaar. Snelheid is dus belangrijk!

Volg onze Facebook- of Instagram-pagina om de locatie van de stoel te ontdekken. Geen fan van sociale media? Geen probleem! Kijk dan gewoon hier om onze website.

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen met AAP & NEL!