Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2019 11.58 u.
Sereen en respectvol afscheid gevraagd

Op vrijdag 16 augustus kan iedereen Benni en Chris een laatste groet brengen vanaf 19 uur in de brandweerkazerne en dit in aanwezigheid van hun collega-brandweerlui. Omdat vooraf naaste familie en genodigden hun groet in intieme kring zullen uitbrengen, kan het aanvangsuur wat verlaat worden. Wij rekenen op jullie begrip.

Op zaterdag 17 augustus om 10 uur start de uitvaartdienst met de rouwstoet die vertrekt aan Begrafenissen Beyne-Baerts op de Koerselsebaan. De stoet volgt de Koerselsebaan tot aan de brandweerkazerne. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de kazerne en wordt enkel bijgewoond door genodigden. Inwoners die op zaterdag hun medeleven willen betuigen, zijn welkom tijdens de rouwstoet. Zij kunnen aansluiten achter de erehaag die brandweerlui en ordediensten vormen over heel het parcours. Wij vragen aan iedereen - op uitdrukkelijk verzoek van de echtgenotes - geen foto's of filmpjes te maken en te delen waarbij de families close in beeld worden getoond. Op het binnenplein achter de brandweerkazerne kan de plechtigheid gevolgd worden op groot scherm. Maar ook hier zijn de plaatsen beperkt en gedeeltelijk voorbehouden aan leden van brandweer en ordediensten die van over het hele land hun aanwezigheid hebben bevestigd.

De brandweerkazerne zal op zaterdagmorgen zeer moeilijk te bereiken zijn met de wagen. Kom met de fiets. Er is een fietsparking voorzien naast de kazerne.