Specialist Mobiliteit

Profiel

Heusden-Zolder heeft als gemeente heel wat te bieden. We vinden het belangrijk klaar te staan voor de toekomst en ervoor te zorgen dat alle inwoners een betere en meer duurzame leefomgeving tegemoet gaan. Ook het verkeer en hoe we ons verplaatsen willen we in goede banen leiden. Zorg jij graag voor veilige en efficiënte wegen? Ben jij op zoek naar een duurzame job?

Als specialist mobiliteit zorg je voor het inrichten van de wegen, pleinen, fietspaden… in Heusden‑Zolder. Door jou kunnen scholieren veilig door het verkeer op weg naar school. Je geeft adviezen over vergunningsaanvragen, het parkeerbeleid en onze nieuwe sites zoals basisschool De Leerplaneet. Burgers kunnen bij jou terecht met vragen en opmerkingen.

Vaardigheden

 • Jij hebt voldoende expertise en kennis om zelfstandig het mobiliteitsbeleid in Heusden-Zolder verder te zetten. Bij nieuwe projecten kan je een goed onderbouwd advies formuleren.
 • Jij gaat het engagement aan om van onze gemeente een steeds veiligere plaats te maken. Jij kijkt uit naar mogelijke subsidies met oog op de bestaande budgetten en het meerjarenplan. Samen met je collega’s zet je in op innovatieve ideeën.
 • Intern stem jij af met de verschillende domeinen en stakeholders. Jij zet onze burgers aan tot participatie. Jij luistert naar hun ideeën en jij helpt hen bij klachten.

Selectievoorwaarden

Je hebt een relevant bachelordiploma of een algemeen bachelordiploma met 2 jaar relevante ervaring.

Ons aanbod

Wij bieden jou een contractuele functie van onbepaalde duur. Een brutomaandloon tussen €2.560 en €3.144 (niveau B1-3, max. 15 jaar anciënniteit). We leggen een wervinsreserve aan van een jaar, maar we doen een invulling op korte termijn. Jouw loonpakket wordt aangevuld door de volgende voordelen:

 • Maaltijdcheques van €7,5 per werkdag
 • Ecocheques
 • Een glijdend uurrooster en een goede work-life balance
 • Fietsvergoeding en/of terugbetaling van het openbaar vervoer
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door tal van opleidingen
 • Gratis hospitalisatieverzekering met voordelig tarief voor je gezin
 • GSD-V Pluspas
 • Minimum 30 verlofdagen per jaar

Daarnaast ben je een maatschappelijke meerwaarde in een groeiende en boeiende gemeente.

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, gender, origine of handicap. Twijfel jij nog aan je kansen? Dan moedigen we jou toch aan om je kandidaat te stellen.

Procedure

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef, een selectiegesprek en een psychotechnisch onderzoek. Heb je een beperking en kunnen wij voor een redelijke aanpassing zorgen? Aarzel niet en geef ons een seintje. 

Meer info                                                          

Solliciteer ten laatste op 26 januari 2022! Bezorg ons je cv, je motivatiebrief en een kopie van je diploma via het sollicitatieformulier (voorkeur), per post of bij afgifte. Onvolledige of laattijdige sollicitaties worden niet aanvaard.