Gepubliceerd op woensdag 13 oktober 2021 11.17 u.

Wist je dat er meer dan 400 enthousiaste werknemers werken voor lokaal bestuur Heusden-Zolder? Dagelijks zorgen zij ervoor dat de gemeente een aangename plaats is om te leven, te werken en te bezoeken. Zo kan je ons terugvinden bij CC MUZE en in ZLDR Luchtfabriek. Op straat verzorgen we het groen, de wegen en onze gebouwen en achter de schermen zetten we ons in voor je lokale vereniging, je school of voor zij die het wat moeilijker hebben. Voor senioren leggen onze zorgmedewerkers zich toe in het Centrum voor Dagverzorging De Brug en als verzorgende of poetshulp in gezinnen.

Wij willen je graag meenemen in het #vanHtotZ-verhaal. Daarom hebben we collega’s met verschillende talenten nodig. Je leeftijd, origine, gender of beperking maken voor ons geen verschil. Wij kijken naar je ervaring, competenties en talenten! De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en kennis kunnen we dus goed gebruiken.

Heb je zin om te werken met een hart voor onze inwoners? Wil je onze teams versterken en de toekomst van Heusden-Zolder mee vormgeven? Misschien is een van onze functies je wel op het lijf geschreven! Onze nieuwe vacatures verschijnen regelmatig op onze pagina Vacatures.

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet helemaal welke job bij je past? Geef een seintje via sollicitatie@heusden-zolder.be en Team Personeel & HR helpt je graag verder. Je kan ook altijd spontaan solliciteren.