Gepubliceerd op vrijdag 11 juni 2021 11.47 u.

Goed nieuws voor liefhebbers van smoutebollen, draaimolens en lunaparken want van 26 t.e.m. 28 juni kan je op het Koning Boudewijnplein je hartje ophalen tijdens Heusden kermis. Het lokaal bestuur ging in overleg met de foorkramers en stelde op basis van de bestaande protocollen een plan van aanpak op om alles op een veilige manier te organiseren.

Zo voorzien we een aparte in- en uitgang en een circulatieplan met de nodige signalisatie op het plein. Zoals de algemene maatregelen dicteren, houden we het bezoekersaantal steeds op 400 en vragen we iedereen ouder dan 12 jaar om een mondmasker te dragen. Op het terrein zelf houden onze medewerkers een oogje in het zeil. De foorkramers zorgen ervoor dat aan elke attractie voldoende wachtruimte voorzien wordt en houden de hygiënemaatregelen in acht.

Je kan op Heusden kermis terecht op 26 & 27 juni van 14 tot 23.30 uur en op 28 juni van 15 tot 23.30 uur. Een volgende editie van de kermis vindt plaats in Boekt, van 24 t.e.m. 26 juli. Veel plezier, maar hou het veilig!