Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2019 11.16 u.
Kijk ook eens bij onze academie of CVO.

Naast het reguliere onderwijs starten ook onze academies en het avondonderwijs met hun lessenpakket.

Creatief aangelegd? 

In onze Academie voor Beeldende Kunsten leven kinderen zich uit in een creatieve speeltuin. Je kiest per week één les en bepaalt zelf de uren. Inschrijven kan tot maandag 30 september bij de leerkracht. Je betaalt € 67 voor een volledig schooljaar of € 43 voor het tweede kind van hetzelfde gezin of indien je recht hebt op sociale vermindering. Bovendien zijn alle materialen zoals klei, verf of penselen inbegrepen. Natuurlijk kan je er ook als volwassene terecht. Bekijk het volledige aanbod op www.academie.be en laat je overtuigen. Twijfel je nog? Onze leerkrachten verwelkomen jong en oud op zondag 1 september tussen 14 tot 17 uur in kasteel Meylandt en het Heem tijdens de jaarlijkse infodag.

Info: Academie voor Beeldende Kunsten - 011 80 80 89

Is het tijd voor een carrièreswitch of gewoon zin om bij te leren?

Neem een kijkje op www.cvodeverdieping.be en ontdek het volledig opleidingsaanbod. Steek je licht op tijdens de infodag op dinsdag 3 september tussen 16 tot 21 uur. Vergeet zeker de ateliers voor de technische opleidingen in de Halstraat niet te bezoeken. Docenten en trajectbegeleiders zetten je graag op het juiste spoor naar je ideale opleiding. Inschrijven voor een cursus kan online of via het secretariaat van CVO De Verdieping.

Info: CVO De Verdieping – 011 53 87 33

Muzikaal aangelegd?

Wil je dat jouw stem verder reikt dan enkel je douchecabine? Altijd al een instrument willen bespelen of klinken termen zoals plié, allongé en balancé jou als muziek in de oren? Grasduin dan zeker door http://www.academieberingen.be/ voor het volledige aanbod. In de academie zijn zowel kinderen als volwassenen, zelfs met een mentale of fysieke beperking, meer dan welkom. Inschrijven kan tot 30 september op het secretariaat van de academie, in de Harpstraat 14 in Beringen.

Info: Academie Beringen - secretariaat@academieberingen.be