Thuiszorg op jouw maat

Gepubliceerd op vrijdag 6 jan 2023 om 10:16

Sommige mensen blijven gezond en fit tot op hoge leeftijd, maar dat geldt niet voor iedereen. Als je fysieke of mentale situatie er op achteruit gaat, stelt zich vaak ook de vraag of alleen wonen nog mogelijk is. Heb je als oudere of persoon met een beperking hulp nodig om zelfstandig en comfortabel thuis te wonen? Je kan rekenen op de thuiszorgdienst van ons Sociaal Huis! Onze verzorgenden helpen je zowel met je persoonlijke verzorging als met je huishouden en bieden je een luisterend oor.

Zorgvrager Alice zette de stap naar thuiszorg

Ik ben blij met de hulp die hier komt. Ze helpen mij met dagdagelijkse dingen. Strijken, eten maken, boodschappen doen … Een goede babbel hoort daar zeker ook bij!

Verzorgende Annick zet zich dagelijks met hart en ziel in:

Ik help bij huishoudelijke taken, doe boodschappen, luister naar de verhalen van mijn zorgvragers en nog veel meer.  Het is een job vol variatie! Het geeft veel voldoening om te zien dat ik echt iets beteken voor hen en dat ze zo langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven"

Ik ben graag bezig met mensen en heb mijn hart verloren aan de thuiszorg.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij huishoudelijke en verzorgende taken omdat het zelf niet goed meer lukt? Neem contact op met onze thuiszorgdienst via 011 45 61 50.