Gepubliceerd op maandag 29 maart 2021 0 u.

Met een vreemde zomervakantie in het achterhoofd, treft onze toeristische dienst voorbereidingen voor een nieuw toeristisch seizoen. Als Heusden-Zolder willen we uiteraard sterker aan de start verschijnen. Onze huidige positie liegt er niet om. Steeds meer bezoekers zakken af naar onze mooie mijngemeente voor een goedgevulde daguitstap of een gezellig weekend. Trekpleisters zijn en blijven natuurlijk Domein Bovy en onze mijnsite, maar ook op gebied van sport en cultuur heeft Heusden-Zolder heel wat te bieden.

Heusden-Zolder wil met een mogelijk nieuwe staycation in het achterhoofd, klaar zijn voor een volgende stap en daar hoort onder meer een nieuwe website bij. Bij de start van de Paasvakantie stellen we www.visitheusden-zolder.be met veel plezier aan het grote publiek voor. De nieuwe webstek staat in sterk contrast met de oude versie. Visitheusden-zolder.be is moderner, frisser en vooral overzichtelijker dan zijn voorganger. Bezoekers vinden er alle informatie over bezienswaardigheden, wandelingen, evenementen en mogelijkheden tot overnachten. Uiteraard is er heel wat aandacht voor de vele fiets- en wandelroutes. Dankzij onze centrale ligging in Limburg kan je vanuit Heusden-Zolder alle kanten op. De website is uiteraard aangepast aan smartphone- en tabletgebruikers. Bovendien is de website meertalig, om zo ook toeristen vanuit het buitenland grondig te informeren.

Deze nieuwe website zet al het fraais dat onze gemeente te bieden heeft in de kijker, maar is tegelijk nog maar de start van onze grenzeloze ambitie op toeristisch vlak.

Info: www.visitheusden-zolder.be