Gepubliceerd op dinsdag 20 november 2018 15.44 u.
Fans van stand up comedy mogen zich alvast in de handen wrijven. Op woensdag 12 december maakt niemand minder dan Alex Agnew ons Marktplein onveilig tijdens de TVL Wintervertelling.

Binnenkort trekt Agnew opnieuw naar het Antwerpse Sportpaleis. Ter voorbereiding van die show speelt hij enkele try-outs, waaronder eentje in onze gemeente. Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan of Zwerkbal … het zijn slechts enkele onderwerpen waar deze Antwerpenaar zijn mening over zal delen. Benieuwd wat dat zal worden? Kruis dan woensdag 12 december zeker aan in je agenda!

Voor deze derde editie van de Wintervertellingen slaan TVL en het gemeentebestuur de handen in elkaar. Het principe is simpel: we schotelen een hilarische verteller voor op een speciale openluchtlocatie in onze gemeente. Het Marktplein leent zich perfect voor dit soort van evenementen. Kleed je lekker warm aan en geniet van een gezellige avond met familie en vrienden. Zijn de weergoden ons slecht gezind? Dan verhuizen we de voorstelling naar ZLDR Luchtfabriek.

De toegang tot de Wintervertelling is helemaal gratis. Bovendien trakteert Brouwerij Martens alle bezoekers op een heerlijk glas Sezoens. Maar er is meer! De eerste 150 bezoekers die zich aanmelden aan onze gemeentelijke infostand, krijgen een leuke attentie. Een kleine tip: je kan het die avond goed gebruiken.

Parkeren kan zoals steeds op het Schachtplein of op de parking aan Brancardiershof. Vanaf 19 uur kan je op het Marktplein een goed plekje uitkiezen. De Vertelling start stipt om 20 uur. Op tijd komen is de boodschap.

Let op: bezoekers brengen zelf een stoel of krukje mee om de voorstelling te volgen. Haal dus snel je kampeerstoeltje uit je tuinhuis en geniet samen met ons van een hilarische avond!

12 december|19 uur – Marktplein, Heusden-Zolder
Inkom gratis | parking op Schachtplein