Uitleendiensten sport

Sport Vlaanderen

Wist je dat Sport Vlaanderen in elke provincie een uitleendienst heeft waar je als sportclub, vereniging of school sportmateriaal kan lenen? Dit is uiteraard voor een beperkte tijd, maar wel helemaal gratis.

Wil je met je vereniging een sportevenement organiseren? Heb je een sportdag op school? Heeft je beginnende sportclub te weinig materiaal? Voor je materiaal kan je bij de uitleendienst van Sport Vlaanderen aankloppen.

Team Sport Heusden-Zolder

Wil je materiaal lenen voor je sportevenement, dan kan dat ook bij Team Sport dankzij hun event-pakketten.  Het beschikbare materiaal kan je raadplegen in onze brochure. Na het evenement dien je een kort verslag te versturen met enkele foto’s als bewijs van correct gebruik.

De materialen worden enkel ontleend aan organisatoren van sportieve evenementen in Heusden-Zolder die toegankelijk zijn voor het brede publiek. De aanvraag voor materiaal dient minimum 4 weken voor de datum van de activiteit ingediend te worden. Indien je materiaal leent, ga je akkoord met het uitleenreglement.