onbepaalde duur | voltijds | wervingsreserve (1 jaar geldig)

Als maatschappelijk werker bij het Sociaal Huis van Heusden-Zolder zal jij je focussen op eerstelijns hulpverlening. Jij baant je een weg door de verschillende problematieken en vragen van jouw cliënten en je geeft hen goede begeleiding. Door huisbezoeken te doen kan je beter inspelen op de noden van de hulpvragers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dossieropbouw naar het Bijzonder Comité en je zorgt hierbij voor de administratieve afhandeling.

Wij verwachten van jou goede hulpverlenende en administratieve vaardigheden. Je kan je inleven in de situatie van de hulpvrager. Je kan goed communiceren met mensen in moeilijkheden. Daarnaast onderhoud je een goede samenwerking met je collega’s waarvoor je ook back-up bent.

Je bent in het bezit van een bachelordiploma sociaal-agogisch werk en je bezit de titel van ‘maatschappelijk assistent’. Je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen.

Wij bieden jou een contractuele functie van onbepaalde duur. Deze functie start op een brutomaandloon van €2 509,94. Anciënniteit die je hebt opgebouwd bij een ander lokaal bestuur, mag je behouden.

 Jouw loonpakket wordt aangevuld door de volgende extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques van €7,5 per werkdag;
  • Een glijdend uurrooster en een goede work-life balance;
  • Fietsvergoeding en/of terugbetaling van het openbaar vervoer;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door tal van opleidingen;
  • Gratis hospitalisatieverzekering met voordelig tarief voor je gezin;
  • Minimum 30 verlofdagen per jaar.

Daarnaast ben je een maatschappelijke meerwaarde in een groeiende en boeiende gemeente.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef, een selectiegesprek en een psychotechnisch onderzoek.

Meer info: 

Solliciteer ten laatste op 10 maart 2021. Bezorg ons je cv, je motivatiebrief en een kopie van je diploma via ons online formulier, per post of bij afgifte.

Onvolledige of laattijdige sollicitaties worden niet aanvaard.