Bepaalde duur | Deeltijds | voltijds

Als verzorgende thuiszorg bied je ondersteuning aan senioren en hulpbehoevenden in hun thuissituatie zodat ze zelfstandig kunnen blijven wonen. Je hebt de volgende taken: dagelijkse verzorging, koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen. Daarnaast ben je een luisterend oor en je moedigt de zelfredzaamheid van de hulpvrager aan.

Wij verwachten van jou een hart voor de zorgsector. Jij kan je inzetten voor hulpbehoevenden en je doet dit graag. Jij hebt een gezonde dosis inlevingsvermogen, maar je kan wel je grenzen stellen. Discretie is ten alle tijden aangewezen.

Je bent in het bezit van een diploma, brevet, attest of getuigschrift dat erkend is door Agentschap Zorg en Gezondheid.

Wij bieden jou een contractuele functie van bepaalde duur of een vervangingsovereenkomst. Een brutomaandloon, afhankelijk van je opleiding: diploma (niveau VC1-2) en brevet (niveau VD1-3). Relevante beroepservaring in de privé-sector of als zelfstandige (te staven) wordt in aanmerking genomen. Jouw loonpakket wordt aangevuld door volgende extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques, ecocheques;
  • Fietsvergoeding en/of terugbetaling van het openbaar vervoer;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door tal van opleidingen;

In het najaar krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de procedure voor de aanleg van een wervingsreserve. Zo geeft het lokaal bestuur je de kans op een contract van onbepaalde duur.

Interesse? Bezorg ons je motivatiebrief, je cv en een kopie van je diploma, en mail alle gegevens aan sollicitatie@heusden-zolder.be.