Jeugdhuis de Put

Open

  • Vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur

De Put was te gast in onze rubriek De Vereniging (infozine #vanhtotz)

Een fuif in De Put is iets wat je moet meegemaakt hebben.  Maar zelfs een doodgewone vrijdagavond kan onverwachts uitmonden in een fijn feestje.

Juni 2019 - In onze gemeente valt er elk weekend wel wat te beleven. Heusden-Zolder bruist en dat is dankzij de verschillende activiteiten van onze gemotiveerde verenigingen. Hun inzet verdient zeker een dikke pluim en daarom zetten we met veel plezier elke maand een vereniging in de kijker.  We bijten de spits af in Berkenbos, bij de vrolijke vrienden van jeugdhuis De Put.

We zakken af naar Berkenbos, meer bepaald naar de Pastoor Paquaylaan. Net achter ontmoetingscentrum Ons Huis vinden we jeugdhuis De Put, waar een deel van de vaste kern druk aan het vergaderen is.  Giel Daemen: “Toen ik en mijn vrienden de vraag kregen om deel uit te maken van de kern van JH De Put, hebben we niet getwijfeld.  Het jeugdhuis geeft ons de kans om voor andere jongeren uit de buurt toffe activiteiten te organiseren. Dat gaat van thema-avonden tot after party’s of zelfs een echte cantus.”

Het jeugdhuis staat ook gekend als vaste fuifplek voor tal van verenigingen. “Een fuif in De Put is iets wat je moet meegemaakt hebben. Maar zelfs een doodgewone vrijdagavond kan onverwachts uitmonden in een fijn feestje”, vertelt Alexandra Kalinda Afendras. 

Het werkjaar afsluiten doen ze in stijl.  “Op dinsdag 25 juni vieren we het begin van de zomervakantie, maar ook meteen het einde van ons werkjaar met een oerdegelijke fuif.  Iedereen is welkom in het jeugdhuis vanaf 20 uur.  Zorg dat je erbij bent!” aldus Giel. 

Ben je ook toe aan een gezellige avond in jeugdhuis De Put?  Je bent er elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20 uur welkom.  Maak van de gelegenheid gebruik om lid te worden en krijg daarbij korting op verschillende activiteiten en een frisse halve liter bij je verjaardag. Volg het jeugdhuis online via www.facebook.com/jhdeput en blijf op de hoogte van hun activiteiten.

Ken jij ook een vereniging die een schouderklopje verdient of ben je zelf actief lid?  Neem gerust contact op met onze redactie via publicaties@heusden-zolder.be en wie weet staat jouw vereniging wel in onze volgende editie!

Sociale media

Contact

P. Paquaylaan 127 , 3550 Heusden-Zolder
jeugdhuisdeput@gmail.com