Vooruit met vSchool

Gepubliceerd op dinsdag 21 mrt 2023 om 13:22

Sta je nieuwsgierig in het leven? Wil je op eigen tempo blijven leren? Dan is een online cursus in vSchool iets voor jou. In het digitale klaslokaal van CVO De Verdieping bepaal je jouw eigen lessenrooster. Zo kan je in combinatie met je gezin, job en hobby’s toch inzetten op persoonlijke en professionele groei. Waar en wanneer je maar wilt.

vSchool biedt online cursussen aan in uiteenlopende interessegebieden. Ze zijn stuk voor stuk praktijkgericht. Je gaat aan de slag met instructievideo’s of digitaal cursusmateriaal en past de leerstof toe in concrete opdrachten. Zo vergroot en versterk je jouw administratieve, creatieve of technische vaardigheden volgens een leerpad dat aan je leven is aangepast.

Het online cursusaanbod werd specifiek ontwikkeld voor een digitale leerervaring door leerkrachten met ervaring in het volwassenenonderwijs. Digitaal en toch met een persoonlijke aanpak. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Je leerkracht blijft betrokken bij je leerproces en staat steeds klaar om feedback te geven, bij te sturen waar nodig en je te coachen. Dat kan via e-mail of een videogesprek.

Volg je toch liever les in een echt klaslokaal, vlakbij je thuis? Hou dan zeker de website van CVO De Verdieping in de gaten. Want achter de schermen wordt er nu al hard gewerkt aan workshops, cursussen en opleidingen voor volgend schooljaar.

Info: www.cvodeverdieping.be/vschool