WhatsApp

Met WhatsApp kunnen onze medewerkers snel en duidelijk inwoners met vragen verder helpen tijdens de openingsuren van de gemeentelijke diensten. Om ons contactnummer toe te voegen aan je WhatsApp-contactenlijst open je ‘Telefoonboek’ en geef je als nieuw contact ‘gemeente Heusden-Zolder’ in en het telefoonnummer 0477 96 48 88. Daarna ga je naar WhatsApp en vernieuw je je adresboek en contactenlijst via de tab ‘Contacten’ en de knop ‘Vernieuwen’ in het menu.  

Onze medewerkers proberen de WhatsApp-berichten zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden. Deze berichten worden enkel behandeld tijdens de uren waarop de gemeentelijke diensten bereikbaar zijn. Privacygevoelige informatie of info over ingewikkelde dossiers worden nooit via sociale media verspreid.  

Het is niet mogelijk om naar het WhatsApp-nummer te bellen of een sms te sturen. Alle inkomende gesprekken worden automatisch doorgestuurd naar het onthaal. Het nummer toevoegen aan een groepsgesprek of een videogesprek starten worden voorlopig niet geaccepteerd.  

Alles nog even op een rijtje: 

  • Open Telefoonboek
  • Voeg nieuw contact toe: gemeente Heusden-Zolder - 0477 96 48 88
  • Open WhatsApp
  • Ga naar Contacten tab > Menu knop > Vernieuwen