Gepubliceerd op dinsdag 26 november 2019 0 u.
Korte stand van zaken

Net voor de zomervakantie breidde onze gemeente haar digitale dienstverlening uit met de populaire app WhatsApp. Met dit extra communicatiekanaal zochten we een nieuwe manier om samen met onze andere sociale mediakanalen een directe communicatie te voeren met onze inwoners. Ondertussen zijn we ruim zes maanden verder, hoog tijd voor een korte stand van zaken.

De persoonlijke aanpak wordt duidelijk gesmaakt. Ondertussen werden een zestigtal vragen en meldingen succesvol afgehandeld door onze medewerkers. De inhoud van de verschillende berichten gaat van praktische info over onze dienstverlening tot meldingen van bijvoorbeeld sluikstort of beschadigde wegen. Uiteraard bekijken we hoe we in de toekomst WhatsApp nog extra kunnen inschakelen voor onze dienstverlening.

Om ons contactnummer toe te voegen aan je WhatsApp-contactenlijst open je ‘Telefoonboek’ en geef je als nieuw contact ‘gemeente Heusden-Zolder’ in en het telefoonnummer 0477 96 48 88. Daarna ga je naar WhatsApp en vernieuw je je adresboek en contactenlijst via de tab ‘Contacten’ en de knop ‘Vernieuwen’ in het menu. Onze medewerkers helpen jullie met veel plezier snel en duidelijk verder tijdens de openingsuren van de gemeentelijke diensten. Tot op WhatsApp!