Wijkrenovatie in de Schrijverswijk

Gepubliceerd op maandag 12 feb 2024 om 14:43

Renoveer voordelig, samen met je buren!

Je huis energetisch renoveren heeft veel voordelen, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Als bewoner van de Schrijverswijk geniet je van een interessant aanbod in het kader van wijkrenovatie. Samen met je buren renoveer je aan gunstigere voorwaarden én zonder zorgen.

Meer weten? Stebo vzw informeert je over het hele traject van de wijkrenovatie tijdens de Wijkdag op 14 maart. Iedere bewoner van de Schrijverswijk is welkom op het pleintje in de Rodenbachlaan van 15 tot 17 uur of in zaal Jogem om 19 uur.

Nadien kan je je inschrijven voor een gratis en vrijblijvend huisbezoek. Hierbij brengt een energieadviseur van Stebo alle renovatiemogelijkheden voor jouw woning en naar jouw budget in kaart. Tot een maand later ontvang je een adviesrapport op maat.

Natuurlijk beslis je als bewoner zelf of en welke renovaties je wenst uit te voeren. Sowieso krijg je gratis en uitgebreide begeleiding.

Zo bouwen we wijk na wijk aan een Heusden-Zolder dat klaar is voor de toekomst!

Heb je al vragen? Contacteer dan Team Leefomgeving via 011 80 80 80 of leefomgeving@heusden-zolder.be. Via www.stebo.be/wijkrenovatie vind je alvast info over wijkrenovaties.