Gepubliceerd op maandag 18 maart 2019 16.57 u.
Ben jij iemand die graag met mensen omgaat en die regelmatig wat vrije tijd hieraan wilt besteden ? Kom dan zeker naar ons infomoment! Dagverzorgingscentrum De Brug zoekt vrijwilligers.

WANNEER: vrijdag 26 april 2019 van 10.00 tot 11.00 uur

WAT: Je kan vrijblijvend kennismaken met DVC De Brug en met onze vrijwilligerswerking, meer bepaald met de geplande wandelingen. We beantwoorden graag al je vragen en er is een mogelijkheid om je in te schrijven voor de wandelingen.

WAAR: in zaal De Eik van de Zandloper, Hesdinstraat 9

Ben je er graag bij, geef ons dan een seintje vóór 23 april zodat de koffie klaarstaat. Dit kan telefonisch op 011 43 58 23 of via mail dvc.debrug@ocmwheusdenzolder.be.

Wij kijken alvast uit naar jullie komst! Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar het activiteitenaanbod van De Brug? 

Indien je belet bent, maar toch graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren.


DVC De Brug biedt dagopvang aan mensen van 65+, die in mindere of meerdere mate hulp nodig hebben. Ons team staat steeds garant voor een zinvolle dagbesteding en een gevarieerd activiteitenaanbod.

Eén van deze activiteiten is wandelen, waar onze ouderen echt van kunnen genieten. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we van april tot oktober wekelijks wandelen. Om dit te kunnen realiseren, zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers.